een warm, tevreden gevoel

Kwaliteit is niet alleen het sleutelwoord voor de collectie. In de zaak werken ervaren krachten, die al lange tijd in de mode werken en een zowel persoonlijk als eerlijk stijladvies geven. Ze willen dat klanten met een warm, tevreden gevoel de deur uitgaan. Het geeft voldoening als iemand door de juiste outfit en wat persoonlijke aandacht zich net een beetje extra vrouwelijk en elegant voelt.

"
Style is a way to say who you are without having to speak

What you see is what you get! Deze Engelse uitspraak is Brigit op het lijf geschreven. Ze is eerlijk, oprecht en een (behoorlijk) tikkeltje eigenwijs. Ze weet wat ze wil, privé en zakelijk. Op haar eigen wijze brengt ze, samen met Juliana, Anny en fijne klanten, bezieling in haar boetiek. Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de mode, maar wordt nog altijd blij van mooie stoffen en kleuren. De in het Limburgse heuvelland geboren ondernemer houdt van wandelen en fietsen in de natuur, geniet van een goed glas wijn in goed gezelschap en verliest zichzelf op vakantie graag in een bestseller.

Anny
"
The secret of a good style is to feel good in what you wear

Eerlijk, oprecht en persoonlijk advies is waar Anny voor staat. Onder het mom 'uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt' zorgt Anny al vele jaren, met een grote glimlach en affiniteit met mode, dat vrouwen in hun kracht komen te staan met een mooie outfit. Naast nieuwe kleding en schoenen maak je haar gelukkig met een hapje en drankje op het terras, een heerlijke wandeling in het zuiden en een gezellig feestje op zijn tijd.