een warm, tevreden gevoel

Kwaliteit is niet alleen het sleutelwoord voor de collectie. In de zaak werken ervaren krachten, die al lange tijd in de mode werken en een zowel persoonlijk als eerlijk stijladvies geven. Ze willen dat klanten met een warm, tevreden gevoel de deur uitgaan. Het geeft voldoening als iemand door de juiste outfit en wat persoonlijke aandacht zich net een beetje extra vrouwelijk en elegant voelt.

"
Style is a way to say who you are without having to speak

What you see is what you get! Deze Engelse uitspraak is Brigit op het lijf geschreven. Ze is eerlijk, oprecht en een (behoorlijk) tikkeltje eigenwijs. Ze weet wat ze wil, privé en zakelijk. Op haar eigen wijze brengt ze, samen met Juliana en fijne klanten, bezieling in haar boetiek. Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de mode, maar wordt nog altijd blij van mooie stoffen en kleuren. De in het Limburgse heuvelland geboren ondernemer houdt van wandelen en fietsen in de natuur, geniet van een goed glas wijn in goed gezelschap en verliest zichzelf op vakantie graag in een besteller.

Juliana
"
Fashion is what you buy; style is what you do with it

De overenthousiaste Juliana - met Braziliaanse roots - is altijd vrolijk. Ze werkt sinds 2007 met heel veel plezier en passie bij Tintoretto, kan hier haar liefde voor mode en voor mensen kwijt. “Ik vind het fijn dat veel vaste klanten komen waarmee we een goede band hebben opgebouwd. Ik adviseer hen graag, zodat ze kunnen stralen in een nieuwe outfit die echt bij hen past.” Blijf dicht bij jezelf, is dan ook een belangrijke kernwaarde voor de goedlachse dame die van muziek houdt, van dansen, lekker (uit)eten, mode en Zuid-Amerikaanse televisieseries.